Tres ordinadors barats i bons

El Nadal s’apropen, i amb elles, també s’acosta l’època on volem donar-nos un capritx i acontentar els nostres éssers més estimats.

Una de les millors idees per regalar és tenir un detall que els sigui útil i de bona qualitat però que no se surti del nostre pressupost estimat per a l’any. Les estadístiques mostren que la majoria de les persones gasta una gran quantitat de diners en regals tecnològics; especialment, en ordinadors.

En aquest article trobaràs tres ordinadors barats i bons, que pots comprar com a regal per a la família o per a tu mateix si busques renovar el teu antic portàtil.

Jumper EZBook 3 Pro

Comencem amb un ordinador d’una marca xinesa no molt coneguda fins ara, el Jumper EZBook 3 Pro. Aquest portàtil de la marca xinesa Jumper posseeix un processador Quad Core, amb una RAM de 6 GB i 64 GB de capacitat en el disc dur.

El portàtil té unes dimensions de 31,57 x 20,87 x 13,5 cm, un pes de 1,44 kg, i una bateria que li atorga fins a 8 hores de rendiment. La seva pantalla té resolució 1.080×1.920, i compta també amb una targeta gràfica Intel (R) HD, càmera de 2 MP i sistema operatiu Windows 10.

Ho pots trobar per preus tan baixos com 278 dòlars, el que converteixen al Jumper EZBook 3 Pro en un dels millors ordinadors barats i bons del mercat.

Xiaomi Mi Notebook Air

El següent portàtil de la llista és el Mi Notebook Air. De la conegudíssima marca Xiaomi, aquest ordinador té unes característiques tècniques que no deceben: processador Dual Core, memòria RAM de 4GB, un disc dur de 128 GB de capacitat, i targeta gràfica Intel (R) HD Graphics.

Les seves dimensions són de 29,2 x 20,2 x 12,9 centímetres, amb un pes total de 1.07 kg. Alguns detalls, com el seu càmera frontal o la potent bateria amb tecnologia d’ió liti, ens fan adonar-nos que ens trobem davant d’un portàtil de la major qualitat. La seva pantalla té una resolució de 1.080 x 1.920, i treballa amb Windows 10.

El pots trobar fàcilment per un preu al voltant de 550 dòlars.

Lenovo Ideapad Air 12 Notebook

L’últim de la nostra llista d’ordinadors barats i bons és el Lenovo Ideapad Air 12 Notebook. Aquesta marca, que és molt coneguda per la gran qualitat dels seus productes tecnològics, no decep amb aquest portàtil: incorpora un processador Dual Core, 4 GB de RAM, 128 GB de capacitat en el disc dur, i targeta gràfica model Intel (R) HD Graphics.

Té una mida de 30,00 x 22,30 x 1,34 cm, resolució de pantalla de 1.080 x 1.920, càmera frontal de 0,3 MP i sistema operatiu lliure, pensat perquè puguis utilitzar-lo tant amb Windows com amb Linux.

Per Internet és senzill trobar-lo per un preu inferior als 650 euros.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *