Irrational Games, els creadors de BioShock, tanca

Notícia important al sector dels videojocs. Aquesta tarda s’ha anunciat que l’empresa que fins ara havia desenvolupat els BioShock de 2K, Irrational Games, tanca. El seu màxim responsable Ken Levine començarà un nou projecte emprenedor, més petit segons ell explica, a Take-Two.

Take-Two Interactive és l’empresa mare de 2K Games i per tant també d’Irrational. Són propietaris també de la filial Rockstar, creadora de la saga Grand Theft Auto. En un principi Levine havia pensat crear el seu nou estudi com si fos una start-up però després de parlar amb Take-Two va quedar convençut que la millor forma de fer-ho era aquesta.

El creador de BioShock només s’endurà quinze membres del seu equip actual a Irrational. Tota la resta seran acomiadats però l’empresa farà tot el possible, o això diuen, per col·locar-los a una altra filial o bé facilitar les coses al màxim perquè puguin anar a altres desenvolupadores de videojocs.

Levine afirma que “amb sort” podran crear una cosa “la meitat de memorable que BioShock”, però serà després del període de transició que començarà l’empresa una vegada hagin publicat el darrer DLC de BioShock Infinite, l’última entrega de la saga.

El nou estudi, del qual encara no en coneixem el nom, neix de la necessitat de Levine de crear jocs més petits, més propers als jugadors, i alhora més hardcore. No han especificat de quin tipus seran ni quin serà el primer, però dóna la sensació que fins que no es llenci passarà molt temps.

Podeu llegir sencer el comunicat de Ken Levine a la pàgina web oficial d’Irrational. Actualitzarem l’article quan tinguem més informació.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *