Les novetats d’iOS 6 no arribaran a tots els dispositius

Ahir el meu company Eric ens explicava les novetats d’iOS 6 presentades a la keynote inaugural del Congrés Mundial de Desenvolupadors que Apple realitza un cop d’any, i que vam poder seguir aquest dilluns passat en directe. Però aquestes novetats no són del tot vàlides ja que avui sabem que algunes no arribaran a dispositius compatibles amb el sistema.

Funcions com la integració amb Facebook, els nous serveis xinesos inclosos, l’accés guiat, o les pestanyes sincronitzades amb el núvol iCloud sí que estaran disponibles per iPod Touch (més de 3a generació), iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2 i el nou iPad de 2012. En canvi altres no ho estaran. Exemples en són: Flyover (app de mapes), llista de Safari offline, Passbook o Siri.

Detall a part és el del sistema de reconeixement de la parla ja que Apple ja va dir a quins iGadgets el tindríem. A més de l’iPhone 4S, on ja hi és actualment, arriba també al nou iPad de 2012 i pantalla Retina. Això sí, tots els altres dispositius en queden fora principalment per motius de maquinari, segons fonts.

iPhone 3GS iPod Touch iPhone 4 iPhone 4S iPad 2 iPad (2012)
Serveis xinesos integrats X X X X X X
Integració amb Facebook X X X X X X
FaceTime en 3G/4G - - - X - X
Flyover i navegació GPS - - - X X X
Accés guiat X X X X X X
Audiòfons - - - X - -
Botiga X X X X X X
Llista de lectura offline - ? X X X X
Passbook X X X X - -
Noves funcions de l’app de telèfon X - X X - -
Sincronizació de pestanyes per a Safari X X X X X X
Compartició de Photo Streams - ? X X X X
Siri - - - X - X
Llista VIP - ? X X X X

Via | Engadget