HP presenta quatre nous models de tot-en-un

Aquesta matinada, hora catalana, HP ha presentat quatre nous models de tipus all-in-one per renovar el seu catàleg. N’hi ha dos pensats pels consumidors, i dos més de caire més empresarial i corporatiu. Us presentem els Compaq Elite 8300, Compaq Pro 6300, Envy 23 i Pavilion 23.

Començarem amb aquests dos últims ja que comparteixen diverses característiques: tenen pantalla de 23 polzades de resolució 1080p i processadors Intel Ivy Bridge (de tercera generació). L’Envy 23 gaudeix de la tecnologia Beats Audio, sortida HDMI, unitat Blu-ray, sintonitzador de televisió i fins a 2 TB de memòria interna. Tindrà un preu de sortida de 950 dòlars. Com veiem, HP ha eliminat del mapa la marca Omni, tot i que el concepte d’aquesta recau en l’Envy 23. Aquesta última significarà la marca d’altes prestacions de la companyia, mentre que la Pavilion seria una mica més econòmica i senzilla.

Per altra banda, el Pavilion 23 tindrà unes característiques molt similars, però una mica més baixes per així abaratir el preu de la màquina, que passa a costar 649,99 dòlars. El podrem comprar amb processadors Intel (Sandy o Ivy Bridge) o optar per AMD.

Com us dèiem al principi tenim dos productes del món professional. El Compaq Elite 8300 també és un ordinador amb pantalla de 23 polzades, i processadors Intel. Valdrà 879,99 dòlars però pagant 929 dòlars més podrem aconseguir que la pantalla passi a ser tàctil (multitàctil en aquest cas). Tot i que creiem que és un preu força elevat per tenir aquesta característica. L’altre producte és el Compaq Pro 6300 que es comercialitzarà pel preu de 799,99 dòlars i que té pantalla de 21 polzades.

De moment no coneixem preus ni dates oficials de sortida al continent europeu, però si les dels Estats Units, que és on ha sigut presentat. Els dos Compaq seran disponibles allà a principis del setembre vinent, mentre que els altres dos (l’Envy 23 i el Pavilion 23) ho faran entre el mes vinent o ja quan comenci la nova temporada, al setembre. Si tenim novetats us les farem saber.

Via | Engadget