Amena ressuscita d’entre els morts

No recordo masses coses de quan era petit, però una cosa sí: quan tenia menys de cinc anys, recordo un anunci que deia “Libre…”. Fins i tot, sé la lletra a trossos. Els que tenen una mica més de memòria recordaran que estic parlant ni més ni menys que del següent anunci, que promocionava la sortida d’un operador alternatiu de telefonia, Amena:

Amena, la companyia que va trencar el duopoli dels anys noranta entre Telefónica Moviles (actual Movistar) i Airtel (Vodafone), és una operadora mítica que va desaparèixer l’any 2006, quan France Telecom la va comprar i la va renombrar amb l’actual Orange.

Orange té plans de ressuscitar l’operadora del Pipo (el ninot en moviment) i el Libre en forma d’OMV. El dia 7 de Juny l’operadora francesa recuperarà aquesta marca (que funcionarà òbviament, sota la xarxa d’Orange) com a operadora de baix cost, molt orientada al públic juvenil i a nascuda per a fer front a les PepePhones, MasMovil i companya.

France Telecom vol obtenir la segona posició al mercat mòbil espanyol (liderat per Movistar i seguit per Vodafone), doncs vol guanyar molts nous clients amb la resurrecció d’aquest fenomen. A dia d’avui no sabem ni tarifes ni com es concretarà el moviment, però us en mantindrem informats.

Via | El Economista