Mòbils

Samsung presentarà demà el Galaxy S III mini

Mitjançant la veu de JK Shin, Samsung ha fet oficial avui que demà presentaran oficialment el Samsung Galaxy S III mini. La presentació es realitzarà a Alemanya, concretament a la ciutat de Frankfurt. Segons les paraules del màxim responsable de la divisió de telèfons mòbils de Samsung, l’empresa ha notat un increment en la demanda dels dispositius de 4 polzades per part dels ciutadans del continent europeu.

Només ens cal llegir el seu nom per saber que serà una versió més petita que l’actual Galaxy S III, així doncs tot apunta segons els últims rumors que ens trobarem amb un dispositiu amb una pantalla de 4 polzades del tipus Super AMOLED amb una resolució de 800×400 píxels, un processador a 1GHz, 16GB de memòria interna i 1GB de memòria RAM i una càmera principal de 5 megapíxels. El seu sistema operatiu serà Android, com en tota la gamma Galaxy, i és molt probable que incorpori la versió 4.1 Jelly Bean amb la tradicional capa del fabricant. És interessant saber que s’espera que el seu preu no superi els 400€.

Així doncs amb aquest nou dispositiu del qual demà us oferirem les especificacions al detall, Samsung vol fer arribar els seus productes a tot tipus de mercat, ja que recordem que la pantalla de l’S III és de 4,8 polzades i aquesta característica no agrada a alguns usuaris.

Via | Mobile Geeks


Deixa un comentari